Söker du ett seriöst förhållande?

Är du singel och letar efter varaktigt sällskap? Parship.se är  en sajt för dig som letar efter ett livslångt förhållande. Det är även den av alla dejtingsajter som riktar sig på de som söker att seriöst, livslångt förhållande. Givetvis är detta något man inte kan garantera när man träffar någon ny, men alla ska ha den inställningen på denna sajt. Inga one-night-stand alltså!

På Parship kan du utan kostnad efter att du registrerat dig få tillgång till ett flertal kontaktsökande tjänster, om man önskar utöka tjänsterna kan man mot en kostnad bli en så kallad premiummedlem vilket ger dig tillgång till alla funktioner. Parships matchmaking bygger på ett vetenskapligt framtaget test. Enligt ”Parship-principen” jämförs 32 personliga egenskaper och därefter föreslås man några möjliga partners som skulle stämma bra överens med ens egen personlighet. Du får reda på vem du skulle passa bra ihop med, och anledningen till detta. Av dessa föreslagna matchningar är det sedan du själv som slutligen väljer vem eller vilka som du önskar kontakta. Parship utnyttjar ett internt mejlsystem vilket gör att du själv kan välja hur länge du vill förbli anonym, vem som ska få tillgång till din info och liknande. Det är enkelt att bli medlem och lätt att utföra sökningar gällande lämpliga partners. Om du vill, kan du begränsa sökningen till vissa geografiska områden. På sidan erbjuds man för övrigt en del länkar med fakta som handlar om ämnet dejting, det kan till exempel vara artiklar om att mötas på webben eller hur man på ett bra sätt presenterar sig själv.

På sidan finns berättelser om andra par vilka har sammanförts genom Parship liksom en ordlista som förklarar alla termer som man kan träffa på inom matchmakingvärlden. I medlemsskapet hos Parship ingår också tillgång till kontaktmöjlighet med en relationscoach utan någon som helst kostnad. Där kan man ställa frågor som rör dejting, förhållanden och liknande.

Läs mer om Parship och 4 andra populära dejtingsajter på Dear.se.

Leave a comment

0 Comments.

Leave a Reply


[ Ctrl + Enter ]